Menu

Mungkin Clare Rewcastle Brown (CRB) tidak menyedari bahawa kegagalannya mengemukakan bukti kepada mahkamah di London itu telah mendorong hakim untuk memberikan penghakiman yang berpihak kepada Najib Razak dan Badan Kehakiman Malaysia.

Sudah terang lagikan bersuluh. Kini telah terbukti dengan jelas bahawa segala tuduhan serta dakwaan yang dibuat oleh CRB terhadap Najib Razak, 1MDB & Kerajaan Malaysia selama ini hanyalah sekadar sebuah fiksyen yang diada-adakan olehnya sahaja, tidak lebih dari itu.

Ini bermakna, rakyat Malaysia boleh menarik nafas lega dan tidak lagi perlu mempedulikan apa jua dongengan yang dijaja oleh Sarawak Report. Ini kerana telah terbukti dengan jelas bahawa ia hanyalah sebuah PORTAL BERITA PALSU yang hanya pandai menyebarkan segala-gala bukti palsu.

Transkrip emel, resit membeli-belah, dokumen perbankan, rekod perpindahan wang dan macam-macam lagi yang pernah portal itu sebarkan, tidak ada yang sahih! Tidak ada yang boleh digunakan dalam sebarang proses perundangan, sama ada di UK, di Malaysia, mahupun di mana-mana mahkamah keadilan di seluruh dunia.

Baca seterusnya di SINI 
Top