Menu

TUJUH video hubungan intim seorang perempuan yang dikatakan guru dengan teman lelaki mula viral di media sosial sejak seminggu yang lalu. Video tersebut dilihat cuba memaparkan seorang perempuan melakukan hubungan intim dengan teman lelaki dalam keadaan berbaju kurung dan bertudung litup.

Cuma wajah teman lelaki “Cikgu S” tidak kelihatan langsung. Perkara tersebut seolah-olah satu cubaan untuk menganiaya perempuan yang kononnya seorang guru.

Menurut sumber, cikgu tersebut bernama S***** mengajar di sebuah sekolah yang terletak di utara tanahair. Hubungan intim itu pula dilakukan di salah sebuah hotel yang lokasinya tidak dapat dikenal pasti.

Mungkinkah tindakan menyebarkan video tersebut merupakan usaha pihak tertentu untuk mencemarkan nama baik para guru. Atau mungkinkah tindakan tersebut merupakan langkah membalas dendam teman lelaki yang ditinggalkan?

Namun sehingga kita, tidak ada sebarang maklumat tepat yang kami perolehi. Diharap pihak kementerian Pendidikan akan menjalankan siasatan dengan segera untuk membersihkan nama guru-guru yang kini menjadi sasaran mereka yang tidak bertanggungjawab.

Foto sekadar hiasan


 
Top