Menu

TOLONG SEBARKAN PESANAN DAN VIDEO INI DENGAN SEGERA.
Assalamualaikum WBT,
Kepada muslimin dan muslimat sekalian,
Video dibawah ini sangat…sangat…sangat penting untuk tontontan kita semua. Rakyat Perak khasnya dan rakyat Malaysia amnnya. Luangkan masa anda 3 minit untuk menonton video ini sampai habis. Kerana kandungannya sangat penting.
Anda lihatlah bagaimana pemimpin DAP mahu memfaraidkan tanah-tanah di bumi kita untuk puak-puak mereka. Belum mereka menang lagi pun dan belum tubuhkan kerajaan, mereka telah bercita2 utk bertindak seperti perompak yang mahu membahagi-bahagikan hasil rompakan. Masyallah apa akan jadi kepada kita dan tanahair kita sekiranya mereka menang esok ? Inikah corak pemerintahan dan pemimpin yang orang2 Islam dan orang2 melayu mahukan ? Nazubillah….
Anda berkuasa selamatkan tanah bumi kita dari dikuasai DAP. Oleh yang demikian satu undi anda amat berharga. Janganlah sesekali anda undi PKR esok. Kerana undi PKR sama dengan undi DAP. Jangan kita tertipu dengan permainan mereka.
Adalah menjadi tanggung jawab muslimin dan muslimat sekalian untuk sebarkan video ini kepada seramai mungkin rakan2 dan ahli keluarga. Jika anda terlambat,  mungkin undi mereka akan diberikan kepada PKR. Semoga usaha murni anda ini utk melindungi kepentingan Islam dan bangsa akan mendapat balasan yg berkali ganda daripada Allah.
Jazakallah….


 
Top