Menu

Apa yang Mahathir perlukan adalah mengawal SPRM...Mahathir mungkin perlu melepaskan kononnya video seks pada minggu depan
Itu adalah sebahagian dari terjemahan petikan artikel yang dikeluarkan oleh Malaysia Today dan Aakj berharap pihak yang dituduh/diceritakan dalam artikel ini tampil membuat penafian jika ini merupakan fitnah dari pihak tak bertanggungjawab keatas dirinya, atau sebaliknya.

Kalau tak silap Aakj, adalah menjadi satu kesalahan menyimpan dan mengedar bahan lucah kecuali bahan tersebut diserahkan kepada pihak berkuasa untuk tujuan pengukuhan bukti bagi sesuatu pendakwaan. Betulkan Aakj kalau silap tafsiran ini.

Menurut artikel Malaysia Today itu juga, Mahathir memeras ugut, Dzulkifli Ahmad, Ketua Pesuruhjaya SPRM, dan telah mengancam untuk melepaskan rakaman video yang akan membinasakannya dalam seminggu atau lebih jika dia tidak bersetuju untuk memainkan peranan. 


Kalau dakwaan tersebut hanyalah fitnah semata-mata maka Mahathir perlu bersihkan namanya seperti yang biasa beliau sarankan kepada orang lain bahawa perlu lakukan sesuatu seperti membuat laporan polis atau menyaman mana-mana pihak yang cuba burukkan nama kita demi untuk tegakkan kebenaran.

Rakyat Malaysia sedang menunggu tindakan Mahathir...baca terjemahan penuh di SINI.


 
Top