Menu

Menurut portal ini (BACA DI SINI), Muhyiddin adalah angkara atau penyebab penceraian Nika Gee dan suaminya dan dakwaan serius portal tersebut sehingga ke hari ini tidak diambil tindakan oleh Muhyiddin yang juga Presiden parti Mahathir.
So, no, morality, or the lack of it, is not the issue here. If not then Kit Siang, Guan Eng, Anwar, Nurul Izzah, and another 100 Pakatan Harapan leaders will have to go to jail. And the first would be Muhyiddin Yassin who for years had been sleeping with Nika Gee, who has since divorced from her husband due to her affair with Muhyiddin. (Malaysia Today)
Biasanya Muhyiddin adalah jenis manusia yang suka pertahankan kebenaran (kononnyalah) dan pasti akan memberia reaksi balas atas apa juga tuduhan yang dilontarkan kepadanya. Tidak cukup hanya dengan menjawap soalan dari pihak media dengan mengeluarkan ayat seperti- "Itu adalah fitnah jahat.." atau yang seumpamanya. Muhyiddin perlu lebih berani bertindak - paling kurang membuat laporan polis supaya proses undang-undang boleh dikenakan kepada portal yang bukan sekali mendedahkan perilaku Muhyiddin dan Nika Gee.

Malah tindakan Mahathir meletakkan Muhyiddin di dalam 'peti sejuk' dan Mahathir sendiri pergi ke pelusuk kampung tanpa Muhyiddin juga menimbulkan gosip yang kuat bahawa nama Muhyiddin busuk, membahayakan parti PPBM kerana kisahnya dengan Nika Gee.

Begitu juga dakwaan portal tersebut terhadap kisah penceraian Nurul Izzah. (BACA DI SINI)

Harap sangat kedua pemimpin pembangkang ini tampil dan nafikan dengan tindakan yang betul tentang dakwaan portal tersebut.

Rakyat Malaysia benci pemimpin tidak bermoral dan yang bodoh hanya pengikut pembangkang, dedak untuk sokong peliwat tegar!!


 
Top