Menu


Sudah mula hangat diperkatakan dan pelbagai persoalan mula muncul di laman sosial berhubung pengakuan Mahathir bertemu dan menyoal sendiri rakan zina Anwar. Baik wanita dan juga rakan zina songsang Anwar.

Persoalan yang perlu dijawab dengan segera oleh pihak yang bertanggungjawab adalah:

1. Melalui pengakuan Mahathir berjumpa dan menyoal siasat saksi rakan zina dan rakan zina songsang Anwar - adakah tidak perlu pihak atau agensi terlibat untuk memanggil Mahathir, rakan zina dan Anwar Ibrahim?

2. Dalam kes zina dan zina sejenis atau zina songsang, tidak adakah peruntukan undang-undang di negara ini untuk sabitkan kesalahan memandangkan saksi utama adalah Perdana Menteri sendiri waktu kejadian tersebut?

3. Bolehkah seorang Perdana Menteri menjadi pendakwa, menjadi penyiasat umpama seorang pegawai penyiasat polis dan kahirnya beliau menjadi hakim dengan menjatuhkan hukuman memecat Anwar Ibrahim?

Itu antara yang sedang hangat diperbahaskan di laman sosial termasuk facebook dan twitter. Dan yang menghangatkan perdebatan adalah:

1. Apakah hukuman terhadap Anwar dengan Mahathir sebagai saksi yang telah menemu bual rakan-rakan zina Anwar dan Mahathir amat yakin bahawa Anwar bersalah?

2. Bagaimana kedudukan Anwar atau apakah hukuman terhadap Anwar sekiranya rakan-rakan zinanya itu sudah mati?

3. Apakah tiada keperluan untuk memanggil Mahathir sebagai saksi kepada perlakuan zina dan zina songsang Anwar Ibrahim bagi mengesahkan kebenaran siasatan Mahathir terhadap perlakuan seks luar biasa Anwar Ibrahim itu?

Mahathir perlu dedahkan siapa rakan zina dan zina songsang Anwar Ibrahim.

Negara bakal hancur kalau perlakuan seks songsang ini dianggap remeh!
 
Top