MenuKajian bancian ke atas 10 ribu orang pasangan yang berkahwin (sumber kajian oleh MOHEMA) hanya kira-kira 45% sahaja pasangan isteri yang tidur berbantalkan lengan suami selepas 3 tahun berkahwin. Dan hanya tinggal 21.7% sahaja pasangan isteri yang masih tidur berbantalkan lengan suami selepas 10 tahun usia perkahwinan. Mengapa?

Adakah isteri tahu? Bahawa hormon bau phero yang di rembeskan dari ketiak suami boleh mengaktifkan hormon isteri hingga mereka merasa tenang dan damai. Hampir 65% bau badan suami sebenarnya datang dari celahan ketiak dimana kelenjar phero paling aktif.

Jadi para isteri semua, ketepikanlah bantal-bantal anda, tidurlah di atas lengan suami hingga ke pagi.

Hampirkan hidung di celahan ketiak suami. Tidak di nafikan pasti isteri akan memperoleh pengalaman yang cukup rehat dan tenang. Ianya tanda bahawa bau phero suami anda sedang bertindak balas dengan kelenjar hormon anda. (Pengalaman ini hanya isteri sahaja yang tahu bertapa asyik dan tenangnya).

INI ADALAH FAKTA! Serius!

Dari kajian itu juga menyatakan isteri yang tidur di atas lengan suami akan tidur lebih lena dan mencapai tahap kepada 7 hingga 8 dalam tahap lena tidur.

Dan peringatan untuk suami, janganlah cukur ketiak anda sehingga togel, biarkan sedikit atau trim sikit sahaja bulu-bulu yang merupakan ejen penyebar bau phero yang di senangi wanita.

Pada isteri-isteri semua, anda semua sudah praktikan ke tidur atas lengan suami?

Suami-suami semua, adakah anda cukur licin ketiak atau biarkan berbulu?

Pesanan terakhir buat isteri bahawa ingat lah kebahagian rumahtangga wujud apabila ada perasaan sayang dan kasih..Kasihilah ketiak suami anda kerana ia pengikat kasih sayang anda suami isteri.

- Sembang Bimbang


 
Top