Menu

INSIDEN David Teo ditampar oleh Mat Over ekoran kebiadapan tuan punya Metrowealth tersebut dalam satu program rasmi Transformasi Nasional 2050 (TN50) bersama pengiat seni mengundang pengakuan beberapa individu berkenaan sikap sebenar David Teo.

Seorang netizen mendedahkan bahawa David Teo pernah bersikap kurang ajar semasa perjumpaan PM bersama team seniman/karyawan sebelum Pilihan Raya Umum ke 13(PRU13) di Seri Perdana. Semasa jamuan makan tersebut, David Teo duduk disebelah beliau.

Ketika bersembang dengan kawan-kawan, David Teo dikatakan mengeluarkan kenyataan yang kurang menyenangkan.

“Ini last time kita jumpa Najib di Seri Perdana, lepas ni orang lain dah duduk sini hahahaa!” kata David Teo sambil disambut dengan gelak ketawa dari kawan-kawan beliau.

[bravOo brader Mat Over bagi penumbuk sulung kepada David Teo keparat… sesuatu yg saya tak mampu lakukan semasa perjumpaan PM dgan team seniman/karyawan sebelum PRU13 di SeriPerdana dulu.masa jamuan makan DavidTeo berada di sebelah saya & sembang dgan kumpulannya “ini last time kita jumpa najib di seri perdana, lepas ni orang lain dah duduk sini hahahaa!” disambut gelak tawa kumpulannya.saya menyirap je… ko bantai org yg jemput ko datang rumah dia jilake!! & saya terus boikot produk cinaDAPigs sekor tu sejak hari tu. tapi malam ni brader MatOver buat saya puas & bangga!!]- NetizenMenurut netizen tersebut, apa yang dilakukan oleh Mat Over merupakan perkara yang tidak mampu beliau sendiri lakukan terhadap David Teo.
Perkara tersebut mungkin telah selesai apabila Mat Over dan David Teo saling bermaaf-maafan namun dalam masa yang sama “belang” sebenar David Teo berjaya didedahkan untuk tatapan rakyat Malaysia.

– PRU14.tv
 
Top