.... Video Wakil Rakyat PAS Yang Memalukan | AAKJBincang dan tarik balik adalah 2 isu berbeza. Namun kerana dangkal dan bebal, wakil rakyat PAS Terengganu ini ketika sidang DUN baru-baru ini cuba menafikan bahawa beliau meminta kerajaan menutup panggung wayang di bandar Kuala Terengganu.

Wakil rakyat PAS dari DUN Alor Limbat ini menempelak portal Terengganu Times kononnya menyiarkan berita yang salah mengenai perbahasan titah Sultan ketika itu. Beliau dengan bodoh sombong mengatakan bahawa beliau hanya meminta pembukaan panggung wayang baru tersebut dikaji semula.

Selama lebih 20 tahun Terengganu tiada panggung wayang dan kini ianya diwujudkan dengan bersyarat supaya tidak timbul syak dan fitnah kepada pengunjung yang beragama Islam. Ini pun wakil rakyat PAS berlakon kononnya tidak tahu. Cuba mencari glamor dengan isu bodoh maka terkena muka sendiri.


Anda boleh menilai sendiri tahap hujah bahas seorang wakil rakyat yang memakai label Islam sebagai kononnya wadah perjuangan. Beliau lupa ini zaman teknologi.

Wakil rakyat PAS tidak boleh berpisah dengan bodoh, sombong, 'skandal seluar dalam'.


Artikel Terkini


    Post a Comment Blogger

    Note: only a member of this blog may post a comment.

     
    Top