.... Bekas Pegawai SPRM Adalah Sumber Rafizi | AAKJ
Rafizi berkata beliau bertemu bekas pegawai berkenaan pada 28 Januari untuk bertanya khabar setelah individu itu bersara daripada perkhidmatan kerajaan.

"Kami berkongsi maklumat dan pengetahuan sebagai rakyat biasa mengenai kes 1MDB kerana beliau kini bukan lagi kakitangan kerajaan," katanya.

Cubaan menghubungi Nasharuddin melalui pelbagai cara – panggilan telefon, pesanan teks, e-mel dan faks – untuk mendapatkan reaksinya tetapi tidak berbalas.

BACA seterusnya di SINI

Artikel Terkini


  Post a Comment Blogger

  1. Alhamdulillah semoga atas bantuan ki witjaksono terbalaskan melebihi rasa syukur kami saat ini karna bantuan aki sangat berarti bagi keluarga kami di saat kesusahan dengan menanggun 9 anak,kami berprofesi penjual ikan di pasar hutang saya menunpuk di mana-mana sempat terpikir untuk jadikan anak bekerja tki karna keadaan begitu mendesak tapi salah satu anak saya melihat adanya program pesugihan dana gaib tanpa tumbal kami lansung kuatkan niat,Awalnya suami saya meragukan program ini dan melarang untuk mencobanya tapi dari yg saya lihat program ini bergransi hukum,Saya pun tetap menjelaskan suami sampai dia ikut yakin dan alhamdulillah dalam proses 1 hari 1 malam kami bisa menbuktikan bantuan aki melalui dana gaib tanpa tumbal,Bagi saudara-saudaraku yg butuh pertolongan silahkan
   hubungi Ki Witjaksono di:O852-2223-1459
   supaya lebih jelas
   silahkan klik-> PESUGIHAN TANPA TUMBAL

   ReplyDelete

  Note: only a member of this blog may post a comment.

   
  Top