.... Ketua Wanita PKR P.Pinang Miliki Foto Separuh Bogel Ketua AMK? | AAKJ
Pihak yang disebut perlu tampil beri penjelasan kerana apa yang sedang tular ini amat memalukan.

Penang Daily

Memalukan!! Ahli Majlis MBPP merangkap Ketua Wanita PKR Pulau Pinang Nur Zarina Zakaria mempunyai hubungan sulit bersama Azlan Ali Ketua AMK Tanjong merangkap Pengerusi JKKK Kg Dodol. Ia berpunca dari gambar azlan separuh bogel yang di tularkan oleh Zarina di aplikasi Whatsapp Group MJKT PENGUATKUASAAN 2017.

Bagaimana Zarina boleh ada gambar azlan separuh bogel?? Kalau tiada angin masakan pokok bergoyang. Azlan yang juga merupakan Ajk Surau Sri Wonder yang mempunyai penampilan yang warak boleh terlibat dalam kancah maksiat.

Kami mendesak Datin seri wan azizah dan PKR pusat supaya mengambil tindakan melucutkan jawatan serta keahlian mereka berdua dari PKR kerana ini boleh mendatangkan malu dan tomahan rakyat kepada PKR.

Kami juga meminta agar Kerajaan Negeri Pulau Pinang menarik balik jawatan ahli majlis dan pengerusi jkkk kerana ini telah memalukan Kerajaan Negeri dan perkara ini adalah perkara TERANG JELAS DAN NYATA!

SEKIAN.

PENANG DAILY
-Pembangkin Masyarakat Berilmu-
PENAFIAN : Artikel pendedahan ini adalah diambil sepenuhnya dari laman facebook Penang Daily. Segala isi kandungan ini adalah dari admin facebook berkenaan dan pihak azmykelanajaya.com mungkin tidak bermaksud sedemikian. Pihak azmykelanajaya.com berharap pihak yang dituduh/diceritakan dalam artikel ini tampil membuat penafian jika ini merupakan fitnah dari pihak tak bertanggungjawab keatas dirinya, atau sebaliknya. Terima kasih.

Artikel Terkini


    Post a Comment Blogger

    Note: only a member of this blog may post a comment.

     
    Top