.... Dyana Cangkul, Gomol | AAKJ
Sejak lebih dua minggu yang lalu isu mirip YB Zairil berdisko ghairah dengan seorang wanita yang dikatakan mirip Dyana Sofea, bekas calon DAP yang kalah teruk di pilihanraya kecil Teluk Intan satu ketika dahulu.

Dua video yang tersebar hanya menunjukkan raut muka individu yang mirip kepada YB Zairil, orang kanan Lim Guan Eng yang terkenal dengan gelaran 'lembu' kepada Guan Eng dan Kit Siang demi tugasan mendapatkan undi kaum Melayu di Pulau Pinang khasnya.
Video tarian ghairah klik di SINI dan di SINI.

Namun di medium internet heboh pula dengan cerita baharu. Bukan Dyana sebenarnya di dalam video tersebut tetapi kawan baik Dyana yang juga pro pembangkang. Malah menurut apa yang tular di internet, video tersebut datangnya dari isteri YB Zairil sendiri seperti yang pernah isteri beliau sebarkan - gambar Zairil dan Dyana dalam keadaan yang ghairah satu ketika dahulu.


Apa yang rakyat dapat dengan memilih mereka menjadi wakil rakyat? Mereka hidup berpoya dan menikmati kemewahan dengan menggunakan politik tanpa peduli sedikit pun apa yang rakyat di kawasan mereka hadapi.

Cukup-cukuplah tertipu. Pegang cangkul pun tak reti, ada hati nak bercakap tentang orang miskin, warga marhein. Artikel Terkini


    Post a Comment Blogger

    Note: only a member of this blog may post a comment.

     
    Top