.... Bagus Ada Parti Bunga - Razif | AAKJ


Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Negeri Terengganu, Dato' Seri Ahmad Razif Abd Rahman menegaskan UMNO kini lebih kuat berbanding dahulu kerana wujudnya Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM) kerana dapat menyingkirkan ahli-ahli gunting dalam lipatan.

"Bagus ada parti bunga, kerana di sini kita boleh lihat siapa ahli UMNO yang menjadi gunting dalam lipatan, kebanyak mereka ini adalah terdiri daripada orang-orang kecewa kerana tidak mendapat projek atau hanya bersama UMNO untuk kepentingan peribadi" katanya.

Razif juga tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan tegas ke atas ahli UMNO yang memasuki PPBM di pecat dari ahli UMNO.

Sikap buruk segelintir pihak yang suka mengeruhkan keadaan, mengadu-domba dan menghasut pemikiran orang ramai boleh memusnahkan masa depan anak muda serta merosakkan parti UMNO itu sendiri.

Ahmad Razif sebaliknya mahu supaya semua ahli UMNO supaya bersama-sama dengan jentera parti bersiap- sedia untuk menghadapi Pilihan Raya Umum Ke-14(PRU14)tidak lama lagi demi mengukuhkan lagi parti

"Perjuangan UMNO penuh dengan cabaran dan tohmahan yang tidak akan dan tidak pernah melunturkan semangat perjuangan ahli-ahli UMNO dulu, kini dan selamanya.

Artikel Terkini


    Post a Comment Blogger

    Note: only a member of this blog may post a comment.

     
    Top