.... Isu Beli Kereta Mewah Untuk Bini Muda: Saya Ada Hak Beli Apa Yang Saya Mahu - YB PAS | AAKJAnggota parlimen Kuala Nerus Datuk Dr Khairuddin Aman Razali mempertahankan langkahnya membeli kereta mewah Audi Q7 kepada isterinya, yang menyebabkan beliau diserang hebat di Internet.

Kenderaan baru jenis itu bernilai kira-kira setengah juta ringgit. Baca di SINI.

Ketua penerangan Dewan Ulama PAS itu hari ini dilaporkan mempertahankan tindakan itu kerana ia sebahagian daripada haknya.

“Saya ada hak beli apa yang saya mahu.

“Saya boleh beli lori atau kapal terbang, ini bukan urusan mereka,” beliau dipetik sebagai berkata kepada The Star Online.

Isu itu timbul minggu ini selepas isterinya didakwa memuat naik gambar kereta itu di Facebook dengan status bertulis:

"Kita dapat hadiah kereta dari En Somi"," tulisnya.

Dengan kereta itu, tambahnya, bolehlah mereka "merayap" ke Kuala Lumpur.

Sementara itu, Khairuddin juga berkata beliau berkemampuan membeli kereta itu dan menggunakan sumber-sumber kewangan yang sah.

Bagaimanapun tidak jelas sama ada ia kereta baru atau dibeli daripada orang lain.

Khairuddin dan isterinya juga dilaporkan terlibat dalam perniagaan produk kecantikan.


PENAFIAN : Artikel pendedahan ini adalah diambil sepenuhnya dari laman Malaysiakini dengan tajuk asal Khairuddin jawab serangan Audi Q7Segala isi kandungan ini adalah dari penulis blog berkenaan dan pihak azmykelanajaya.com mungkin tidak bermaksud sedemikian. Pihak azmykelanajaya.com berharap pihak yang dituduh/diceritakan dalam artikel ini tampil membuat penafian jika ini merupakan fitnah dari pihak tak bertanggungjawab keatas dirinya, atau sebaliknya. Terima kasih.


Artikel Terkini


    Post a Comment Blogger

    Note: only a member of this blog may post a comment.

     
    Top