.... Bagaimana "Robot 20 Sen" Menyerang Najib Razak | AAKJROBOT 20¢

1. Polisi yg dilaksanakan oleh admin2 Page Najib Razak hanya ban mana2 acc facebook yg dititlekan sebagai Robot.

2. Robot-robot ini di cipta oleh beberapa individu tertentu. Setiap 3 - 5 minit, mereka akan pam komen "20¢" seramai 100 robot menggunakan software yg mereka miliki.

3. Telah diberitahu kepada saya seramai 60 000 robot akan di pam sehari.

4. 60 000 robot 20¢ ini adalah 80% komentar "20¢". Tugas mereka adalah untuk menimbul wave agar "true" acc FB terikut2 copy dan paste.

5. Strategy mereka sejak 1 Feb yg lalu, mereka akan pam komen2 jam 3 - 4 pagi. Mereka tahu waktu ini, admin ramai sedang berehat. Dan apa yg terjadi, bila keesokkan harinya komen2 ini banjir di page Najib Razak dan tidak terkawal.

6. Sekali lagi, admin2 page Najib Razak bukan seperti admin page pembangkang atau Rafizi Ramli yg ban sesiapa sahaja walaupun org itu hanya memberi nasihat. Begitu keterbukaannya DS Najib Razak menerima kritikan.

7. Maka, admin2 page Najib Razak terpaksa membezakan antara true acc vs Robot 20¢. Mana2 acc yg diklasifikasikan sebagai robot 20¢ akan di ban serta merta. Manakala bagi true acc, detail mereka akan diambil dan mereka dibawah pemerhatian. Semua telah disimpan. Jika mereka melakukan kesalahan dalam dalam sosial, maklumat mereka akan terus diberikan kepada pihak berkuasa dan SKMM. Apapun, mereka tak akan di ban.

8. Admin2 Page Najib Razak sedang bertungkus lumus delete komen2 dari Robot 20¢. Namun, setiap 2 - 3 minit, mereka pam 100 komen. Mereka terpaksa meneliti setiap acc sebelum ban. Akibatnya, mereka memerlukan masa utk kawal robot 20¢.

9. Menurut sumber, apabila setiap satu acc di ban, akan lahir 10 acc baru.

10. Mereka sedang giat mencari jalan untuk atasi masalah ini agar dapat dikawal pada masa depan.

11. Jadi apa yg anda lihat komen2 20¢ adalah dari beberapa ketul manusia yg kononnya mewakili majority rakyat Malaysia

12. Begitulah jahatnya pembangkang Malaysia. Mereka tak pernah putus asa menghasut rakyat membenci pemimpin negara. Dan rakyat 20¢ ni pulak tak reti nak beza yg mana bai baik buruk. Kita sebagai manusia berakal usah terikut2 gerak depa (Robot 20¢ & rakyat 20¢).

13. Dunia tahu itu kerja robot. Dan itu sebab tiada liputan. Berbeza hashtag #RespectMyPM menjadi tranding dan perhatian dunia. Sebab mereka tahu hashtag itu dari true acc (potential voters).

#RespectMyPM
#Robot20IsCyberDog

Dari facebook
Aznil Hisham

Artikel Terkini


    Post a Comment Blogger

    Note: only a member of this blog may post a comment.

     
    Top