.... “Terengganu Ramai Janda! Budak Ganu Kuat Seks!” – Anuar Yusof | AAKJ




Ehhh... sabor~ sabor kejap.. ini bukan AAKJ yang cakap ni. Cuma terperanjat sikit dengan kenyataan seorang pemain media sosial, AnuarYusof dalam komentarnya di Facebook. Wah wah wah... tak sayang mulut cara tengok dia komen.

Siapa dia ni sebenarnya? Sekilas gaya profile picture, nampak macam bakal calon PRU14. Tapi bila tengok dari posting di wall Facebook.., Nampak lebih kepada macai parti Bunga Raya saja.

Di dalam komentar, Anuar menulis :

“orang ganu mmg macam tu...bkn elok pon perangai..klau nak tau org ganu yg byk bercerai...byk sgt jd janda, budak2 ganu pon kuat sex gak”



AAKJ sendiri kurang jelas kenapa Anuar berpendapat sedemikian. Mungkin Anuar ada kisah dan sejarah hitam dengan bekas kekasih. Tapi AAKJ rasa ni satu isu menarik untuk dikupas. Betul ke dakwaan Anuar ni? Ader ke pembaca blog AAKJ dari Terengganu yang nak bagi pendapat?

Manalah tahu kot2 ada yang nak sekolahkan Anuar semula... sebab AAKJ tengok, agak serius tuduhan Anuar terhadap janda atau ibu tunggal dari Terengganu ini.

Artikel Terkini


    Post a Comment Blogger

     
    Top