.... Bershit5: Anjing, Keldai Dan Bapa Ayam | AAKJ



Walaupun penganjur kononnya berjanji bahawa peserta demostrasi haram tidak akan bertindak di luar perangai manusia namun itu hanya sekadar janji penyedap telinga rakyat Malaysia khususnya janji kepada pihak PDRM.

Kelakuan biadap, bodoh dan menghina pemimpin negara tidak terlepas dari tumpuan lensa pihak media tempatan dan juga media luar negara. Samada peserta Bershit5 ini sengaja atau kelakuan haiwanan mereka dirakam, ianya bukan isu kepada penganjur. Bagi penganjur, ceramah maki hamun dan memfitnah dengan niat cuba membangkitkan kebencian rakyat kepada kerajaan bukanlah "kelakuan" biadap. Lagipun inilah tujuan sebenar siri Bershit diadakan - mengekal dan menyebarkan kebencian rakyat kepada kerajaan BN.

Mahathir sendiri pernah melabelkan peserta Bershit sebagai seekor Keldai! Dan semalam beliau menjadi Bapak Keldai walaupun beliau sendiri pernah dilabelkan sebagai Bapa Ayam oleh salah seorang pemimpin DAP.

Lihat sendiri 0.001% aksi dari 'sedutan' lensa kelakuan haiwani peserta Bershit5 yang nakal, bodoh, biadab dan menghina:










Artikel Terkini


    Post a Comment Blogger

    Note: only a member of this blog may post a comment.

     
    Top