.... Patutlah Allah Buang Dia Dari UMNO - Bah.3 | AAKJMakin celaru nampaknya bekas Exco Perak atas tiket UMNO BN dan bekas Ketua Penerangan Wanita UMNO Malaysia, satu jawatan yang tinggi bagi mengatur strategi politik dan memberi pencerahan kepada ahli UMNO BN hingga ke akar umbi dan kepada rakyat.

Kenapa sanggup hinakan diri apabila bersama cak bunga? Gunalah ilmu yang bermanfaat ketika bersama UMNO BN untuk nampakkan kita ni orang yang cerdik walaupun mungkin pelajaran kita tidaklah tinggi mana. Pengalaman bersama UMNO BN juga adalah satu proses pembelajaran dalam ilmu politik yang tidak ada di mana-mana Uni dan kolej.

Malu apabila kita secara konsisten melakukan serangan bodoh dan penuh unsur fitnah bersandarkan politik kebencian. Taraf Hamidah Osman bukan mengikut tarian sotong yang jaga page Mahathir. Taraf Hamidah kalau benarlah beliau cerdik adalah untuk menyerang UMNO BN dengan fakta.

Hamidah sepatut malu dengan Dr Aznil, tak sempat panas status di facebook, Dr Aznil dah jawab. Mudah saja dikalahkan. Datuk Seri Sharizat sepatutnya tampil memberi pencerahan. Atas merit apa Hamidah dilantik sebagai Ketua Penerangan Wanita UMNO BN dulu. Ingatkan hebat sangat.

Dari facebook Aznil Hisham:

Betapa jahatnya geng Parti Bunga ni.

Hari2 sebar persepsi jahat.

Elaun yg dipotong hanya elaun2 tertentu bagi penjawat yg tidak bekerja lebih 28 hari.
Apa agenda mereka? Kenapa berperangai seperti Iblis? Apa mereka fikir boleh masuk syurga dgn menyebarkan persepsi jahat?

Mungkin sebab ini Allah tak buka hati aku utk join pembangkang.

Baca juga Patutlah Allah Buang Dia Dari UMNO - Bah.2
Artikel Terkini


    Post a Comment Blogger

    Note: only a member of this blog may post a comment.

     
    Top