.... Kronologi DAP Menipu Rakyat Malaysia | AAKJ8 tahun lalu, PKR dan DAP melakukan ceramah, jelajah, perhimpunan, mengutip derma dan cuba untuk meyakinkan anda bahawa Pak Lah dan KJ adalah benar-benar bersalah atas pelbagai penyalahgunaan kuasa dan rasuah walaupun tiada seorang pun daripada mereka didakwa .

Kemudian Pak Lah meletak jawatan. Tidak pernah ada pendakwaan dilakukan oleh PKR dan DAP berpura-pura tiada apa yang berlaku.

3 tahun lalu, PKR dan DAP melakukan ceramah, jelajah, perhimpunan dan mengutip derma dan cuba untuk meyakinkan anda bahawa BN benar-benar melakukan penyalahgunaan kuasa dan mencuri pilihan raya PRU13 dengan 40k "Banglas" walaupun tidak pernah ada bukti kukuh diketengahkan.

2 tahun yang lalu, PKR dan DAP melakukan ceramah, jelajah, perhimpunan dan mengutip derma cuba untuk meyakinkan anda bahawa ketika itu MB Selangor Khalid Ibrahim dari PKR adalah benar-benar bersalah atas pelbagai penyalahgunaan kuasa dan rasuah walaupun dia tidak pernah didakwa.

Kemudian Khalid meletakkan jawatan. Tidak pernah ada pendakwaan oleh PKR dan DAP berpura-pura tiada apa yang berlaku. Malah, PKR memberi permohonan maaf tanpa syarat di mahkamah untuk Khalid untuk semua tuduhan-tuduhan ini yang kini PKR katakan adalah palsu.

HARI INI, PKR dan DAP melakukan ceramah, jelajah, perhimpunan dan mengutip derma dan cuba untuk meyakinkan anda bahawa LIM GUAN ENG ‪#‎DAP‬ adalah tidak bersalah dalam salah guna kuasa dan rasuah walaupun dia didakwa.

Berapa kali anda mahu ditipu?
Hafizi Harris

Artikel Terkini


    Post a Comment Blogger

    Note: only a member of this blog may post a comment.

     
    Top