.... Benarkah Wan Azizah Enggan Bergambar Dengan Samsidar dan Anak-Anak Azmin? | AAKJ

Kecoh di laman facebook apabila dua keping gambar Wan Azizah dan Nurul Izzah yang menunjukkan kehadiran mereka di rumah terbuka hari raya Azmin Ali. Cuma tidak dapat dipastikan tarikh 0gambar ini diambil.

Timbul 1001 soalan dan persepsi apabila Wan Azizah tiada di dalam gambar bersama dengan isteri Azmin Ali, Samsidar dan anak-anak mereka. Kenapa hanya Nurul Izzah sahaja yang nampak teruja untuk bergambar kenangan tersebut?

Ada yang nakal cuba mengaitkan kerana ada 'hubungan biologi' antara Nurul dan salah seorang anak Azmin-Samsidar? Ianya merujuk kepada dakwaan tentang adanya hubungan antara Anwar-Samsidar sedikit masa yang lalu dan ianya kekal menjadi persoalan misteri memandangkan tiada penafian oleh pihak yang didakwa. 


Mungkin ada gambar Wan Azizah dan Samsidar serta anak-anak Azmin atau mungkin sememangnya tiada atau mungkin pengikut Anwar inginkan pengakuan jujur dari Anwar tentang hal ini. Samada ianya gurauan senda atau serius, hanya tuan badan sahaja yang tahu. Wallahhualam.Artikel Terkini


    Post a Comment Blogger

    Note: only a member of this blog may post a comment.

     
    Top