.... Mahasiswa Dijadikan "Pelacur" Di Sungai Besar? | AAKJKhabar angin sedang bertiup kencang bahawa Universiti Selangor (UNISEL) yang ditubuhkan oleh kerajaan yang ditadbir Barisan Nasional Selangor sebelum ini menjadikan mahasiswa mereka sebagai para pelacur politik menjelang Pilihanraya Kecil (PRK) P093 Sungai Besar.

Sebagai seorang pentadbir yang bertanggungjawab terhadap hal ehwal mahasiswa, Prof. Madya Dr. Shaharuddin Badaruddin perlu menjawab persoalan ini dengan telus dan jujur agar nilai akademik dan bakal graduan yang dilahirkan UNISEL menepati pasaran kerja dan mampu memberi sumbangan pada masyarakat.

Beliau yang juga merupakan Timbalan Naib Canselor (TNC) Hal Ehwal Pelajar (HEP) UNISEL perlu menafikan telah mengeluarkan arahan kepada para pensyarah dan mahasiswa UNISEL Kampus Bestari Jaya untuk membantu para petugas parti berkempen memenangkan calon Parti Amanah Negara (PAN) pada PRK ini.

Berbekalkan jawatan Naib Presiden PKR, Shaharuddin sudah semestinya mempunyai kepentingan peribadi dan parti terhadap apa jua sumber universiti tersebut samada staf & kakitangan, pensyarah, mahasiswa atau pun logistik lainnya. 

sumber

Artikel Terkini


    Post a Comment Blogger

    Note: only a member of this blog may post a comment.

     
    Top