.... #PRNSarawak: Video Calon DAP 'Tertonjol' Watak Nyah | AAKJAziz Cicak nampaknya makin trauma dengan kata-katanya sendiri apabila terpaksa buat-buat mencabar blogger-blogger pro BN yang kononnya rakam ceramahnya secara sembunyi-sembunyi.

Apa tidaknya, dari hari pertama dia mula menabur fitnah jahat kini nadanya mula menurun. Aziz Cicak sudah tidak berani lagi berbohong tentang GST. Kalau tidak Aziz Cicak gunakan modak GST kononnya akan dinaikkan sebanyak 10% sekiranya BN menang di dalam pilihanraya negeri Sarawak yang ke 11 ini.


Menurut sumber bilik gerakan pakatan harapan Sarawak, Aziz Cicak terpaksa menghafal skrip ucapan kerana beliau bukannya mempunyai asas berpolitik. Beliau hanyalah bekas pekerja kepada seorang ADUN parti PBB dan mengambil keputusan untuk berhenti kerana masalah krisis moral, krisis identiti.

"Itu sebab kalau kamu kemana saja ikut Aziz Cicak berceramaqh, kamu akan dengar perkara yang sama saja.." - sumber.

Aziz Cicak mula cuka dengan blogger dan media internet pro BN apabila rahsia gelapnya mula dibongkar. Hobi minum arak dan berpelesaran dengan pondan? Malah ada yang cuba dapatkan maklumat lanjut tentang rahsia hidup calon Melayu DAP ini yang turut didakwa "bertukar jantina" di waktu malam?


Apa pun kita tunggu pendedahan dari kenalan baik beliau yang hanya dikenali sebagai "EFFIE".

Baca: 

Apabila diperhatikan betul-betul gaya dia bercakap, terjerit-jerit dan dihujungnya anda akan perasan "gaya sotong" akan ternampak tanpa dibuat-buat.

Tunggu dan follow je blog Aakj dan kawan-kawan yang lain...
Artikel Terkini


    Post a Comment Blogger

    Note: only a member of this blog may post a comment.

     
    Top