.... #PRKSgBesar: Jamal Kekal Tolak Jadi Calon | AAKJTetap tidak beralih dengan pendiriannya sebelum ini, Dato Jamal dalam ucapannya sekali lagi bertegas menolak untuk menjadi calon bagi PRK P093 Sg Besar.

Malah beliau juga berharap semua pihak terutamanya wanita bahagian Sg Besar menerima dengan lapang dada dan memberi sokongan padu kepada sesiapa sahaja calon yang dipilih oleh Presiden UMNO.

Sokongan padu kepada calon untuk memastikan kemenangan calon BN dalam PRK ini lebih utama bagi meneruskan legasi allahyarham YB Dato Hjh Noriah Kasnon di sini.

Datuk Seri Shahrizat pun turut membuat gesaan yang sama di dalam ucapannya di majlis tahlil yang dianjurkan oleh Wanita Sg Besar semalam.

Beliau menyatakan Wanita Umno Malasia akan turun untuk memastikan kemenangan BN di dalam PRK P.093 Parlimen Sg Besar ini.

Turut sama di majlis berkenaan ialah Tan Sri Annuar Musa yang turut sama membuat menegaskan betapa perlunya memperkukuhkan jentera pilihanraya Sg Besar.

Di majlis tersebut, Datuk Jamal turut membuat kenyataan sinis bahawa beliau akan bertanding sekiranya ADUN DAP Sekinchan, Ng Sue Lim yang menjadi calon pembangkang.

-PRU14.tv

Artikel Terkini


    Post a Comment Blogger

    Note: only a member of this blog may post a comment.

     
    Top